Futtassuk fel az élesztőt a langyos, cukrozott tejben, majd adjuk hozzá a tojást, kevés sót és annyi lisztet, hogy sűrű palacsintatészta legyen belőle. Keverj
A cukrot feltesszük a vízben forrni, és gyakran kevergetjük. Forrás után a képződő habot ecsettel leszedjük, és az edény oldalára lerakódott cukorkristályo
Két tojást dolgozzunk össze 4 tojássárgájával, a cukorral, a liszttel és a felfőzött tejjel. Rotyogtassuk 20 percig, majd hagyjuk kihűlni. Ezután 350 grammot
A megolvasztott Rama margarinon megpörköljük a mandulát, majd hozzáadjuk a lisztet, a mézet és a tejszínt. Csomómentesre keverjük, felforraljuk, majd a tojáss
A vajat habosra verjük a szőlőcukorral és a porcukorral. A vízgőz fölött olvasztott csokoládét félretesszük egy kis időre pihenni, majd hozzákeverjük a lik
A hozzávalókból gyúrjunk tésztát, nyújtsuk ki egy ujjnyi vastagra, és szagassunk pogácsákat belőle. Kis lángon süssük meg, és ragasszuk össze öket lekvá
A mazsolát 12 órára rumba áztatjuk. A csokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, majd sütőpapíros tepsiben elegyengetjük és hűtőbe tesszük megszilárdulni.
A lisztkupac közepére mélyedést készítünk és beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a citromhéjat és 1-2 evőkanál vizet. Ezután 250 g felszelete
Ugrás a lap tetejére >>