Az 5 
tojást felverjük 5 evőkanál meleg 
vízzel, majd hozzáadunk 125 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a sütőport, a 
lisztet, a 
kakaóport és az őrölt 
mandulát. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd kibélelt, kapcsos tortaformába öntjük és előmelegített sütőben 180-200°C-on 25-35 percig sütjük. Miután megsült és kihűlt, 3 egyforma lapra vágjuk. A pudingot a csomagoláson található leírás alapján elkészítjük a megmaradt 
cukorral, a 
tejjel és a rummal. Ezután a 
vajat is hozzákeverjük. Az így kapott krémből 3 evőkanállal a nyomózsákba töltünk. A többi krémmel megkenünk 2 tortalapot, egymásra helyezzük őket és rátesszük az utol
só lapot, majd bekenjük a torta oldalát is. Az átszűrt baracklekvárral bevonjuk a torta te
tejét. A gőz fölött megolvasztjuk a 
csokoládét és belekeverjük a kókuszkrémet, majd bevonjuk vele a tortánk felszínét. A megszáradt mázra a nyomózsák segítségével spirális mintát viszünk fel a krémből, majd a megpirított 
mandulával díszítjük a tortát. 
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>