A tojássárgájákat alaposan felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a sót, a lisztet és a masszát széles csövű nyomózsákba töltjük. Ennek segítségével kere
A sütőt melegítsük elő 190 fokra. Olajozzunk ki 6 felfújtformát. A margarint keverjük el a cukorral, adjuk hozzá a felvert tojásokat, az őrölt mandulát és a
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kinyújtjuk, és rudacskákra vágjuk. Ezeket tegyük egy kikent tepsire, majd dugjuk előmeleg
A sütőporos lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 50 g cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a tojásfehérjét és a felszeletelt vajat. Ala
Az egész tojásokat felverjük 3 evőkanál meleg vízzel, majd hozzáadunk 150 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a búza- és kukoricalisztet és a sütőport. Az egészet
A szilvát egy órára a konyakba áztatjuk, majd 10 perc párolás után félretesszük, a konyakba pedig belekeverjük a dzsemet. Amint egyenletesen feloldódott, ezt i
A tejszínt felmelegítjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot. Összetörjük a csokoládét, majd belekeverjük a tejszínbe (melyet előzőleg levettünk a tűzről
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 4-es fokozat. Sütőpapírral béleljünk ki egy tepsit. Habverővel verjük fel kemény habbá a tojásfehérj
Ugrás a lap tetejére >>