A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Nyújtsuk ki a tésztát, és szúrjunk ki belőle 4 kerek lapot. Süssük őket 10-15 percig. A tésztalapokat kenjük meg citromk
A lisztet összekeverjük 65 g cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval és a tojással. A liszt feléből lágy tésztát gyúrunk, majd a felszeletelt vajat a tetejér
A citrom levét locsoljuk rá a gyümölcsökre. Keverjük össze a cukrot, a vizet és a pálinkát, és mártsuk bele a babapiskótát. Tegyük egy sütőtál aljára,
A linzertésztából félholdakat szaggatunk ki, majd a tetejüket a cukorral felvert tojásfehérjével megkenjük. Ezután a feldarabolt dióval meghintjük, készre s
Egy magas falú, kikent tepsibe tegyük a babapiskótákat szorosan egymás mellé, majd locsoljuk meg a szörppel, és hintsük meg a dióval. Ismételjük meg ezt, csak
A sütőporral összekevert lisztet elhelyezzük a gyúródeszkán és mélyedést csinálunk a közepébe. A mélyedésbe tesszük a tojást, 65 g cukrot és a reszelt c
A lisztet összekeverjük 65 g cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval és a tojással. A liszt feléből lágy tésztát gyúrunk, majd a felszeletelt vajat a tetejér
A túrót elkeverjük a tojások sárgájával, a búzadarával, tejföllel, vaníliás cukorral, porcukorral és a citrom reszelt héjával. 1-2 órát állni hagyjuk, h
Ugrás a lap tetejére >>