A gesztenyekrémet jól dolgozzuk össze az armagnaccal.
Egy kézi habverővel dolgozzuk össze a tejszínt a cukorral és laza mozdulatokkal keverjük össze a geszteny
Puhára főzzük a gesztenyéket, majd leszűrjük róluk a vizet, és mindegyiket kétfelé vágjuk. Kikaparjuk a belsejüket, és áttörjük. Hagyjuk kihűlni, majd ut
A tojásokat keverjük habosra a cukorral, és a tejjel keverjük simára, majd gőz felett főzzük sűrűre. Amikor kihűlt adjuk hozzá a vajat, majd a kakaóport, a n
A tojássárgáját a cukorral, majd a vajjal habosrakeverjük, ezt követően hozzáadjuk a rumot. Belekeverjük a gesztenyepürét, a héj nélküli, nagyon apró kock
A gesztenyét tegyük fel főni vízbe. Tegyük bele 5 ek. cukrot és a vaníliarudat, és főzzük 20 percig. Törjük össze, és keverjük el a cukorral, a vajjal, a t
A bevagdalt gesztenyéket megpirítjuk, külső héjukat eltávolítjuk. Ezután forró vízbe tesszük, hogy belső héját is el tudjuk távolítani. Ha ez is megvan, c
Puhára főzzük a gesztenyéket, majd leszűrjük róluk a vizet, és mindegyiket kétfelé vágjuk. Kikaparjuk a belsejüket, és áttörjük. Hagyjuk kihűlni, majd ut
A Ramát kikeverjük a cukorral, majd beleszórjuk a kekszet. Utána összedolgozzuk a gesztenyemasszával és a rummal. Ha túl kemény, adjunk hozzá egy kevés tejet.
Ugrás a lap tetejére >>