Az almákat meghámozzuk, kettévágjuk, magházát kiszedjük. A tojásfehérjét a cukorral habbá verjük, majd beleforgatjuk a diót. A habot az almákba töltjük, t
6 pudingos formát kivajazunk, majd megszórjuk egy kanál cukorral. Eközben a gyümölcsöt a rumba áztatjuk negyed órára, a piskótát fél centis kockákra felvág
A feldarabolt gyümölcsöt a mazsolával együtt tegyük a rumba néhány órára.
A kalácsot szeleteljük fel, vágjuk le a héját, tegyük egy tepsibe és pár perc
A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgáját kikeverjük a porcukorral. Felváltva belekeverjük a lisztet és a tojás habját. A vajat felolvasztjuk, majd amikor k
A Rama margarint és a lisztet összedolgozzuk, majd hozzákeverjük a porcukrot, a sütőport, a tejet és a tojásokat. Miután meggyúrtuk, 6 kis gombócra osztjuk. A
4 egész tojást felverünk 2 evőkanál meleg vízzel, majd hozzáadunk 100 g cukrot, 1 vaníliás cukrot és 80 g lisztet. A masszát alaposan összekeverjük, majd az
A hozzávalókból (a tojást felverjük) tésztát gyúrunk, majd 5 mm vastagra kinyújtjuk, és dominókat készítünk belőle. A mazsolát leforrázzuk, ezek lesznek
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adago
Ugrás a lap tetejére >>