A megtisztított narancs héját lereszeljük. 125 g vajat habosra keverünk 100 g cukorral, a szerecsendióval, a fahéjjal, a gyömbérrel, a rummal, a likőrrel és a
A cukrot közepes lángon kevergetés nélkül világos karamellé olvasztjuk. Ehhez hozzáadjuk a durvára vágott diót és a finomra aprított rozmaringot. A tejszínt
A tojások fehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a cukrot, a reszelt citromhéjat és a tojások sárgáját. Az egészet alaposan összekeverjük, majd �
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjü
A tojásokat 4 evőkanál forró vízzel felverjük, elektromos keverőgépet használva. Ezután hozzáadunk 150 g cukrot, egy csipet sót, a fahéjat és a reszelt citr
Egy kerek sütőformát béleljünk ki sütőpapírral és kenjük ki vajjal. Tegyünk el 12 darab dióbelet, a többit pedig daráljuk le.
A tojások sárgáját dolgoz
Vágjuk a vajastésztát öt darabra, majd nyújtsuk a darabokat közepes méretű tepsi vagy tortaforma alakúra. Közben tisztítsuk meg a mazsolát, öntsük le forrá
A tojások sárgájához hozzákeverjük a cukrot, a lisztet, a tejet és a sütőport. Az egészet alaposan elkeverjük, majd a tojások fehérjét kemény habbá verjü
Ugrás a lap tetejére >>