Fogjunk egy tálat és a vajat olvasszuk fel a tésztához és hagyjuk kihűlni. Vegyünk elő egy kb. 3 literes edényt, amiben keverjük el a sütőport a liszttel, ma
A lisztet egy kupacban elhelyezzük a deszkán, mélyedést készítünk a közepébe, majd belerakjuk a 25 g cukrot, a sót és a tojást. A liszt feléből lágy tészt
Először egy lábosba tesszük a vajat, a csokit, a cukrot és a kávét, majd felöntjük a vízzel, és így vízfürdőben addig kevergetjük, amíg teljesen egyenlet
Egy tálban összekeverjük a kekszet és a megolvasztott vajat, majd az egészet egy kivajazott forma aljára és oldalára nyomkodjuk, és fél órára mélyhűtőbe ra
A vízgőz fölött olvasztott csokoládét hagyjuk kissé kihűlni, majd habosra verjük a vajjal, 100 g cukorral, az egész tojásokkal és a tojássárgájákkal. Tov
A lisztkupac közepére mélyedést készítünk és beletesszük a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a citromhéjat és 1-2 evőkanál vizet. Ezután 250 g felszelete
Az egész tojásokat felverjük 3 evőkanál meleg vízzel, majd hozzáadunk 150 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a búza- és kukoricalisztet és a sütőport. Az egészet
A szilvát egy órára a konyakba áztatjuk, majd 10 perc párolás után félretesszük, a konyakba pedig belekeverjük a dzsemet. Amint egyenletesen feloldódott, ezt i
Ugrás a lap tetejére >>