A tojások sárgáját a porcukorral és a szódabikarbónával habosra keverjük, majd a felvert fehérjét és a lisztet felváltva belekeverjük. Zsírozott, lisztezet
A ledarált kekszet, a vajat és a citromhéjat összekeverjük, egy előkészített tepsibe rakjuk, majd hűtőbe tesszük. Ezután egy tálban összekeverjük a ricott
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy nagy tálban összekeverjük a tojásokat, a kukoricaszirupot, a kristálycukrot, a barna cukrot és a vajat. Egy másik tálban
A vajhoz hozzáöntjük a cukrot és habosra kikeverjük, majd beleütjük a tojásokat, ráreszeljük a citromhéjat, beleöntjük a rumot, megsózzuk és hozzákeverjü
A lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd hozzáadunk 300 g felszeletelt vajat, 1 vaníliás cukrot, a sót, egy citrom reszelt héját, a tojásokat és 150
Mindig tálalás előtt 1-2 nappal készítjük el.
A porcukrot alaposan kikeverjük a Rámával, tojással és sütőporral, majd hozzáadjuk a réteslisztet. Zsírpap
A cukrot összekeverem a zselatinnal és a joghurttal,majd össze forralom.Ha langyosra hűlt,összekeverem a kemény habbá vert tejszínnel és a darabokra vágott gyü
Az egész tojásokat 2 evőkanál forró vízzel jól összekeverjük, majd hozzáadunk 200 g cukrot és egy vaníliás cukrot. Ezután a robotgéppel tovább keverjük,
Ugrás a lap tetejére >>