Fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a tojások sárgáját, a vaníliás cukrot és a porcukrot. Ezután a diót, a lisztet, a felvert tojásfehérjét is beleke
Keverjük el közepes tűzön, egy edényben a vaj felét a liszttel, a tejszínnel, a tejjel, a túróval és a lereszelt sajtokkal (4 tappistakorongot tegyünk félre).
Először is a porcukrot hevítsük, majd egy tortaformába kanalazzuk. Hagyjuk, hogy megdermedjen.
Szeljük ketté a vaníliarudat és a belsejét dörzsöljük a tejbe
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjü
Egy tálban összekeverjük a mandulát, 6 dkg cukrot, a tojások felét, az eszenciát és a lisztet. Ezután a maradék négy tojás fehérjét felverjük egy kanál po
Egy tálban összekeverjük a kekszet és a megolvasztott vajat, majd az egészet egy kivajazott forma aljára nyomkodjuk. Egy másik tálban a krémsajthoz keverjük a p
Melegítsünk elő egy sütőlemezt a grillsütőn.
Fahéjhab:
Verjük fel a tejszínt, a porcukrot, a fahéjat, adjuk hozzá a créme fraiche-t, és keverjük össze.
Erősre főzzük a kávét, majd a keksz harmadát beleáztatjuk és belerakjuk annak a tálnak az aljába, amiből tálalni szeretnénk. Elkészítjük a krémet, amihez
Ugrás a lap tetejére >>