Az 5 tojást felverjük 5 evőkanál meleg vízzel, majd hozzáadunk 125 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a sütőport, a lisztet, a kakaóport és az őrölt mandulát. Az
Jól keverjük ki a tojássárgájákat a 30 dkg cukorral, majd adjuk hozzá a 25 dkg gesztenyemasszát, a kemény habbá vert tojásfehérjét és a zsemlemorzsát. Ossz
Egy tálban összekeverjük a cukrot, a kakaót, a mandulát, az aromát, a vizet, majd a porcukorral felvert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Két egyforma formába te
Egy tálban a kakaóhoz keverjük a porcukrot, 6 tojásfehérjét felverjük a kristálycukorral, majd a kakaós keveréket is a habba forgatjuk. Két 20 cm-es kör form
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjü
A tojásokat felverjük a cukorral, a sóval és a reszelt citromhéjjal vízgőz fölött, majd levesszük a gőzről és hozzáadjuk a liszteket és a felolvasztott, de
A sütőt melegítsük elő 175 fokra. Pár perc alatt melegítsük fel a vanília fagylaltot és a sörbetet, keverjük össze, és simítsuk a tortalapra. Tegyük mély
Egy tálban összekeverjük a tojást, a cukrot, a kakaót és a lisztet, majd az egészet egy előkészített tortaformába töltjük, és előmelegített sütőben 190
Ugrás a lap tetejére >>