A szilvákat kimagozzuk, és négybe vágjuk. A Rama margarint kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd egyesével belekeverjük a tojások sárgáját. A t
Vágjuk hosszában félbe a vaníliarudakat. Mossuk meg a szőlőszemeket. Hámozzuk meg az almát, magozzuk ki és kockázzuk fel. Az almakockákat és a vaníliát tegy
A szőlőket elfelezzük, kimagozzuk, majd összekeverjük a dióval, a cukorral és a keksz felével. A réteslapokat meglocsoljuk olvasztott vajjal, megtöltjük a sző
A rizst feltesszük főni, majd ha elfőtt a víz, kétszeres mennyiségű tejet adunk hozzá, és így készre főzzük. Ezután hozzákeverjük a cukorral elkevert toj
Omlós tészta:
A tojást verjük fel, adjuk hozzá a sót és a cukrot. Keverjük habosra, szórjuk bele a lisztet, a citromhéjat(vagy vaníliát vagy rumot). Keverjü
A metéltet megfőzzük.
A cseresznyét a cukorba hempergetjük, és 20 percig hagyjuk állni.
Kivajazunk egy tűzálló tálat, egy réteg metéltet terítünk az alj
A gyümölcskocsonyaport külön edényben, egyenként elkeverjük 4 dl vízzel és 6-8 dkg cukorral. Egy-egy lapos, vízzel kiöblített formába öntjük és lefedve eg
Az ananász tetejét levágjuk, húsát kikaparjuk 1 centis falat hagyva. A húsát felkockázzuk, majd 6 órára rumba áztatjuk. Ezután a cukorral felvert tejszínbe k
Ugrás a lap tetejére >>