A liszt és sütőpor keverékét egy kupacban elhelyezzük a deszkán, mélyedést készítünk a közepébe, majd belerakjuk a 75 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a sót,
Felforraljuk a tejet a cikorral és a vaníliával. Forrás közben hozzáöntjük a diót (ledarálva), és a citromhájat. Mikor már jó sűrű, levesszük a tűzről.
A datolyát megtisztítjuk, hosszában kettévágjuk, és kimagozzuk.
A diót durvára vágjuk, és megpirítjuk(zsiradék nélkül), majd a datolyaszemekbe töltjük. A
A dinnyéket elfelezzük, húsuk 1/3-ád kikanalazzuk. A fél dinnyéket porcukorral beszórjuk, beleöntünk 1-1 cl konyakot, majd villával megszúrkáljuk és lehűtj
A gyümölcsöket elfelezzük, belsejüket kikaparjuk. A krémport elkészítjük, hozzákeverjük a gyümölcsöt, majd az egészet visszakanalazzuk a grapefruitba. Vég
Keverd össze a vöröshagymát, a rizst, az olajat, a fűszernövényeket, a sót, és a citromlevet. Forrásban lévő vízben áztasd 15 percig a szőlőleveleket. Maj
A töpörgyűt összegyúrjuk a liszttel, a tojással, a tejföllel, a fahéjjal és a sütőporral, majd a tésztát kinyújtjuk. Az almákat lereszeljük, hozzáadjuk a
Elkészítési idő: 30 perc+ hűtés
Tisztítsuk meg a gyümölcsöket, majd az ananászt, a mangót, a papáját és a dinnyéket cikkekre vágjuk, a karambolát pedig
Ugrás a lap tetejére >>