A tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a krém többi hozzávalóit, készre főzzük, és félretesszük. Ezután a meghámozott, kimagozott almát kevés vízben puhár
A mazsolát megmossuk. A vaníliát behasítjuk, és a tejjel, sóval és Rama margarinnal felfőzzük. Utána hozzáadjuk a rizst és lassú tűzön megfőzzük. Kiszedj
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. A tésztát vágjuk négy-négy egyforma négyzetre, tegyünk négyet tepsibe és hints�
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a cukorral és a Rama margarinnal. Óvatosan keverjük hozzá még a tejet, a sütőport, a lisztet és a toj
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A joghurtot keverjük el a cukorral, adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és az olajat. Forgassuk bele az almát. Öntsük a tész
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Vajazzunk ki 4 250 ml-es csészét, majd tegyük a sütőlemezre. Keverjük össze az almát, a vizet és a finomcukrot egy serpeny
A sütőporos lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 65 g cukrot, 1 vaníliás cukort, a tojást és a felszeletelt vajat. Alaposan összegyúr
Egy serpenyőbe tesszük a hámozott, magozott feldarabolt almát és a citromhéjat, majd felöntjük az almalével, és főzni kezdjük. Hozzáadjuk a mazsolát, majd l
Ugrás a lap tetejére >>