Az ananászokat szűrőben jól lecsepegtetjük, konyhai papírtörlőn leitatjuk.Egy 3 l- es edénybe szitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd bele tesszük a cu
Egy tálban összekeverjük a pudingport a cukorral és kevés tejjel. A maradék tejet és 2,5 deci ananászlevet felforralunk, majd a pudingos keveréket beleöntjük,
A tejet forraljuk fel, és hagyjuk kihűlni. A tojást tegyük egy tálba, és adjuk hozzá a tojássárgákat. Verjük fel habverővel. Adjunk hozzá 30 dkg cukrot, és
A tésztát kinyújtjuk, majd akkora köröket szaggatunk belőle (12 db-ot), amekkorák az ananászkörök. Ezekre rárakjuk az ananászokat, majd megkenjük őket a mé
A tejcsokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk, állandó kevergetés mellett, majd hozzáadjuk a grillázst és az egészet alaposan összekeverjük. Az így kapott m
175 g vajat habosra verünk a mandulamasszával, a cukorral, a vaníliás cukorral és a tojásokkal, majd beledolgozzuk a lisztet, a sütőport és a lecsöpögtetett,
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, és vágjunk ki belőle 4 kerek lapot. Tegyük sütőpapírba bélelt tepsibe, és süssük 10-15 percig.
A vajat keverjük el a barnacukorral. Kenjük be vele a tortaforma alját és oldalát. Tegyük rá az ananászszeleteket, majd a cseresznyéket is. A maradék vajat keve
Ugrás a lap tetejére >>