Az almákat hámozzuk meg, és vágjuk karikára. Készítsünk tésztát a tojásból, a lisztből és a tejből. Mártsuk bele az almakarikákat, és forró olajban sü
Palacsintatésztát keverünk a tejből, lisztből, tojásból, rumból és sóból. Az ananászkarikákat elfelezzük, a tésztába mártjuk, majd forró olajban kisütj
A liszthez hozzákeverjük a sót, cukrot, tojást, tejet és bort. 20 percig állni hagyjuk, kétszer belemártjuk a szilvákat. Utána forró olajban ropogósra sütjü
Pucoljuk meg az almákat, magozzuk ki és vágjuk vastagabb karikákra. Facsarjuk rá a citromot, szórjuk meg cukorral és öntözzük meg a calvadossal. Hagyjuk állni
A tojásokat verjük fel egy nagy keverőtálba, míg könnyű habos nem lesz.Fokozatosan adagoljuk bele a cukrot, krémes állag eléréséig verjük.Keverjük bele a li
A hozzávalókat annyi tejjel összegyúrjuk, hogy nyújtható legyen. Kinyújtjuk, majd megsütjük a tésztát.
Krém készítése: a tejet a liszttel és cukorral s
4 citromot hámozzunk meg, a héjukat vágjuk fel nagyon vékony csíkokra. A másik két citrom levét facsarjuk ki. A tejet melegítsük fel, a lisztet szitáljuk át.
Keverjük habosra a tojássárgákat a porcukorral, egy citrom reszelt héjával, és levével. keverjük bele a tojások kemény habját és fél ek. lisztet. Egy tűzá
Ugrás a lap tetejére >>