Egy nagy fazék
vízbe
citromlevet és
sót teszünk. A megtisztított
articsókát fed? alatt, kb. negyed óra alatt puhára f?zzük. A tésztát b?,
sós
vízben, a dobozon található utasítás alapján megf?zzük. A
paradicsomok héját lehúzzuk, magját eltávolítjuk, húsát felkockázzuk. Egy nagy serpeny?ben az olajon összepároljuk a kockára vágott vörös
hagymát,
sárgarépát, csíkokra vágott szár
zellert és zúzott
fokhagymát. 5 perc után hozzáadjuk a
paradicsomot és a zöldséglevest,
sózzuk,
borsozzuk, majd 10 percig fed? alatt pároljuk. A lecsepegtetett tésztát a mártásba forgatjuk, óvatosan belekeverjük a negyedekre vágott
articsókát. Tányérra szedjük és a
kakukkf?vel díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>