Az almákat meghámozzuk, magházát kivágjuk, majd lereszeljük. Hozzáadjuk a cukor felét és a citromhéjat, majd sűrűre főzzük.
A többi hozzávalóból, anny
A lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 75 g cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást és a felszeletelt vajat. Lágy tésztává dolgozzuk öss
A liszthez adjuk a tejfölt, a tojást és a rumot, majd annyi langyos sós vizet öntünk hozzá, hogy rétestészta állaga legyen. Kinyújtjuk, a közepére tesszük a
Az almákat felszeleteljük, majd egy jénaiba tesszük, és hozzákeverjük a cukrot, a vajat, a narancshéjat,- és levet. Az egészet kb. 40 percre sütőbe toljuk. Ek
A mazsolát keverjük össze a rummal, és fél órát hagyjuk állni. A vajat vágjuk kis kockákra, és hagyjuk megpuhulni. Adjuk hozzá a lisztet, a cukrot, a sót, é
A tojásárgáját fehéredésig kikeverjük a cukor felével és a sóval, majd apránként hozzáadjuk a tejet, sütőport, lisztet. Ezután belecsorgatjuk az olvasztot
Az almákat megmossuk, meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, majd lereszeljük őket. Citromlevet locsolunk rá, és negyed órát állni hagyjuk. Eközben a tojáss
A kenyeret vékonyan felszeleteljük, és levágjuk a héját. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és vékony cikkekre vágjuk.
Egy tűzálló tálat kikenün
Ugrás a lap tetejére >>