» 2 lap fagyasztott leveles tészta » 3 vékonyra szeletelt alma » 2 evőkanál olvasztott vaj » 1 evőkanál finomcukor » porcukor a szóráshoz
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. A tésztát vágjuk négy-négy egyforma négyzetre, tegyünk négyet tepsibe és hintsük meg vízzel. Tegyük rá a másik négyet és kissé nyomkodjuk meg. Késsel metsszük be a széleit, tegyük rá az almaszeleteket, kenjük meg olvasztott vajjal, szórjuk meg finomcukorral. 15-20 perc alatt süssük aranyszínűre. Tálalás előtt szórjuk meg porcukorral.
Elkészítési idő 25-30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom