A szójatejet forraljuk fel a kukoricakeményítővel és a 4 apróra vágott datolyával. Tegyük bele a tápiókát, és főzzük még 15 percig. Öntsük a krémet 4 t
A datolyaszilvákat négy helyen bevágjuk, kissé szétnyitjuk, majd kelyhekbe tesszük. Mindegyikbe teszünk egy-egy kanál fagyit, majd a likőrrel elkevert zselével
Az almát megtisztítjük, héját leszedjük, magházát kivágjuk, majd megfőzzük. Megvárjuk, amíg a főtt almák kihűlnek, majd leturmixoljuk őket. Hozzáadjuk a
A tojásokat felverjük a porcukorral és vaníliás cukorral. A sütőport belekeverjük a lisztbe, majd hozzáadjuk a tojásos masszához.
Egy tepsit sütőpapírral
A zselatint 10 percig vízbe áztatjuk, majd amint megolvadt, hozzákeverjük a tojássárgáját, a cukrot, 2 kanál narancslikőrt, a tejet és a narancslevet. Az egés
Az almákat meghámozzuk, kettévágjuk, magházát kiszedjük. A tojásfehérjét a cukorral habbá verjük, majd beleforgatjuk a diót. A habot az almákba töltjük, t
Töltelék:
Az almát megmossuk,meghámozzuk,nagy-lyukú reszelőn
lereszeljük.Belerakjuk a fűszerkeveréket,5 ek. cukrot és jól összekeverjük vele.Ha ez meg van
A Rama margarint a porcukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport és a tojás habbá vert fehérjét. A tészta 3/4 rés
Ugrás a lap tetejére >>