Egy tálban az összetört gyömbéres kekszhez keverjük a sárgabarackot, a mandulát, a pisztáciát, a cseresznyét, a gyömbért és az eszenciát, majd felöntjük
Egy tálban az összetört kekszhez keverjük a sárgabarackot, a mandulát, a pisztáciát, a cseresznyét, a gyömbért és az eszenciát, majd felöntjük a narancslé
Egy tálban az összetört kekszhez keverjük a sárgabarackot, a mandulát, a pisztáciát, a mangótt, az ananászt és az eszenciát, majd felöntjük a narancslével.
A sütőt 180 fokra melegítsük elő. Mossuk meg és töröljük meg a narancsot. Reszeljük le a héját.
Tészta:
Fehéredésig keverjük a vajat a cukorral, keverj
A gyümölcsökre (a narancs kivételével) két kanál cukrot szórunk, összekeverjük, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük. A narancsot 1-2 perc alatt megblansírozzuk,
A vajat kikeverjük a cukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját. Kis adagokban belekeverjük a lisztet, a feldarabolt gyümölcsöket, a mandulát, a c
Datolya héját eltávolítjuk, majd félbevágjuk, és felkockázzuk. Gyömbért meghámozzuk, és ezt is felkockázzuk. A kockákat tálba tesszük, hozzáadjuk a likő
2 pohár vízben feloldunk 3 kanál cukrot, és szirupot készítünk. Kihűtjük, és beáztatjuk a datolyát. Fél citrom héját lereszeljük, a tejet a citromreszelé
Ugrás a lap tetejére >>