A süt?poros lisztkupac közepébe mélyedést készítünk és beleteszünk 140 g porcukrot, a vaníliás cukrot, a sót, a tojást(a fehérjéb?l 2 teáskanálnyit félreteszünk) és a fel
A melaszt, a cukrot, a sót, 50 g vajat és a tejet összekeverjük és kis lángon felolvasztjuk a keveréket. Hagyjuk h?lni, majd hozzáadjuk az apróra tört kandiscukrot, a cit
Fogjunk egy tálat, verjük fel benne a tojások sárgáját a porcukorral, a Rama margarinnal és a reszelt étcsokoládéval. Óvatosan keverjük hozzá még a tojásfehérjehabot, a m
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót is. Az így kapott mass
A diót összekeverjük a cukorral, kakaóval, háztartási keksszel és a tojással. A Rámát 25 dkg cukorral kikeverjük, majd az egészet összedolgozzuk. Kis gombócokat formázunk
Egy tálban összekeverjük a cukrot, a tojást, a cukkinit, az olajat, a vaníliás cukrot, a kókuszreszeléket, a szódabikarbónát és a süt?poros lisztet, majd az egészet egy e
A tojásfehérjéb?l vert kemény habhoz hozzákeverünk 150 g cukrot. A tojássárgáját habosra verjük a maradék cukorral, liszttel és sóval. A tojásfehérje habot óvatosan belef
A vajat és a szirupot kis lángon olvadásig melegítjük, majd tálba öntjük és hagyjuk kicsit kih?lni. Ezután belekeverjük a fahéjat, a szegf?szeget, a szerecsendiót és a ka
Ugrás a lap tetejére >>