Egy 24 cm átmér?j? kapcsos tortaformának körberakjuk a szélét babapiskótával. A vizet egy kis serpeny?be öntjük, és beleszórjuk a
zselatint, majd 1 percig állni hagyjuk. Lassú t?zön addig kevergetjük, míg fel nem olvad.
Egy vastag oldalú serpeny?ben felforraljuk a juharszörpöt, és addig f?zzük, míg forrni nem kezd.
Egy tálban habosra verjük a
tojásokat. Fokozatosan hozzáadjuk a forró szirupot. Addig verjük, míg a krém h?lni nem kezd. Belekeverjük a
zselatint. 30 percig h?t?szekrényben tartjuk.
Egy másik tálban kemény habbá verjük a
tejszínt, majd beleforgatjuk a s?r? krémbe. Beleöntjük az el?készített formába, és 2 órára beletesszük a h?t?szekrénybe, míg meg nem szilárdul. tálaláskor lekapcsoljuk a forma szélét, és barna
cukorral, valamint
tejszínhabbal díszítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>