A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a vízzel félig felverjük, majd lassan hozzákeverjük a cukrot, és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojássárgáját
A hozzávalókból (kivéve a darált mák és a méz) meggyúrjuk a tésztát, majd kinyújtjuk, és linzerformával kiszaggatjuk. Ezeket egy kikent tepsire helyezzük,
Darabokra törjük a csokoládét, kis edényben, vízfürdőben alacsony hőfokon felolvasztjuk, simára keverjük, és kissé hűlni hagyjuk. A vajat vagy Rama margarin
Egy tálban összekeverjük a lisztet a porcukorral, a sütőporral és a vaníliás cukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint, valamint a tojásokat, a rumot és
A Ramát felhevítjük, majd beleszórjuk a zabpelyhet, és megfuttatjuk benne. Ráhintjük a cukrot, és addig keverjük, amíg el nem olvad. A tűzről levéve beleszó
A vajat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a narancsaromát, a tojást, a kardamont, a gyömbért, a zabpelyhet, a mogyorót és a sütőporos lisztet, és az
A tojásfehérjékből vert kemény habba óvatosan belekeverjük a cukrot és 2 evőkanál lekvárt. Ezután a habba forgatjuk nagy odafigyeléssel a mandulát és a zab
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom