A sütőporos lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beleteszünk 1 vaníliás cukrot, a sót, a túrót és a szeletelt vajat. Alaposan összegyúrjuk, maj
A kandírozott gyümölcsöket felaprítjuk, a mazsolát megmossuk, a citrom héját lereszeljük. Egy tálban összekeverjük a túrót, a négy tojás sárgáját, a li
A Rama margarint és a porcukrot habosra keverjük. A tojássárgájákat egyenként adjuk hozzá, és jól elkeverjük. A réteslisztet, a gyömbérport, és a sütőpor
A mazsolát előző nap mossuk meg, és a áztassuk a rumba. A cukrozott gyümölcsöt, és a csokit vágjuk kis darabokra A tejszínt verjük kemény habbá, majd forgas
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd 5 mm vastagságúra kinyújtjuk, és 7x7 cm-es négyzetekre daraboljuk. Készítsük el a tölteléket; A
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A liszteket összekeverjük a sóval, a vaníliás cukorral és a felszeletelt vajjal, majd az egészet jó összedolgozzuk, hogy sima tésztát kapjunk. Ezután hűtőbe
A hozzávalókból (kivéve a Rama margarin fele és a cukor) jól gyúrható tésztát készítünk, majd kinyújtjuk, megkenjük a Rama margarinnal, és megszórjuk a c
Ugrás a lap tetejére >>