A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot és a vaníliás cukrot. Olvasszuk fel a csokoládét, és ezt
A sütőporos lisztet elmorzsoljuk a zsírral, hozzádolgozzuk a többi hozzávalót és annyi tejet, hogy könnyű masszát kapjunk. Kisodorjuk és fánkszaggatóval kis
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A tésztát nyújtsuk ki, majd tegyük egy sütőpapírral kibélelt tortaformába. Villával szurkáljuk meg. a keményítőt keve
A sütőporos lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd beletesszük a cukrot, 1 vaníliás cukrot, a tojást, a rumaromát és a felszeletelt vajat. Az egész
A lisztet a mandulával, cukorral, Rama margarinnal és egy csomag vaníliás cukorral összedolgozzuk. Kb. 6 cm-es, vékony rudakat sodrunk belőle, majd kifli alakúra
Megfőzzük a tojást, majd szitán áttörjük. Összegyúrjuk a liszttel, vajjal, kis vaníliás cukorral és a rummal. A sütőfelületre fehér papírt teszünk, és
A liszteld szitáld át egy tálba. Rakd hozzá a porcukrot, és a főtt tojás sárgáját. Az egész tojásokkal, citrom levével, és a Rama margarinnal gyúrd össze.
A sütőporos lisztkupac közepére mélyedést készítünk, majd beletesszük a cukrot, 1 vaníliás cukrot, a tojássárgájákat, a felszeletelt vajat és az őrölt
Ugrás a lap tetejére >>