Egy tálban összekeverjük a
lisztet a por
cukorral, a sütőporral és a vaníliás
cukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama
margarint, valamint a
tojásokat, a rumot és a
tejfölt. Az így kapott tésztát kinyújtjuk 5 mm vastagságúra, majd megkenjük
tojásfehérjével, és fánkformával kiszaggatjuk. Az így kapott karikákat egy kikent tepsire tesszük, a
mandulával díszítjük, majd előmelegített sütőben készre sütjük. Mikor már kihűltek a sütemények, akkor meglocsoljuk az olvasztott
csokoládéval.
Díszítés: A negyedekre darabolt
mandulával szurkáljuk meg a karikákat. Olvasszuk meg az ét
csokoládét gőz fölött és adjuk hozzá a Rama
margarint. A kapott öntettel csepegtessük meg a karika széleit.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>