Verjük a tojássárgáját és az egész tojást a vaníliás cukorral, sóval és cukorral krémessé. Tegyük bele a mascarponét, és keverjük össze.
Készítsük
Egy tálban a két egész tojást kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a vajkrémet. Másik tálban a habtejszínt kemény habbá verjük, melyet óvatosan a vajkrém
A tojásokat válasszuk ketté. A sárgákat keverjük ki a cukorral, adjuk hozzá a mascarponét és a marsalát. A fehérjét egy csipet sóval verjük kemény habbá,
A tojásokat válasszuk ketté. A sárgákat keverjük ki a cukorral, adjuk hozzá a mascarponét és a marsalát. A fehérjét egy csipet sóval verjük kemény habbá,
A vajat habosra keverjük a cukorral, a tojásokkal, a tojássárgájákkal, a citromhéjjal, a fahéjjal, a mogyoróval és a sóval. Alapos keverés után belekeverjük
Elkészítése ugyan az, mint a tiroli almás rétesnek, csak itt almatöltelék helyett, túrósat használunk.
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst. Ezt megpirítjuk, majd hozzákeverjük a lecsót, az összepréselt fokhagymát, és
A tészta hozzávalóit összekeverjük , majd két lapot sütünk belőle.
A krémet is elkészítjük majd a krém egyik felét ráöntjük a tésztára ráhelyezzük
Ugrás a lap tetejére >>