A tojások fehérjét a cukorral és a vízzel kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, a lisztet, sütőport és a diót. Elkeverjük, és tepsib
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a 7 dkg porcukrot és a tojást. Ezt a masszát 30 percig a hűtőben pihentetjük, majd 1-1,5 cm vastagságúra kinyújtjuk, és f
A hozzávalókból (kivéve a tojásfehérje és a vaníliás cukor) meggyúrjuk a tésztát, majd 1-1,5 cm vastagra kinyújtjuk, és kiszaggatjuk perecformával. Mártog
A cukrot a tojások fehérjével és a vízzel kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a diót, lisztet és sütőport. Közepes tűznél, úgy, mint
Egy lábosba tesszük a cukrot, a darát és a citromhéjat, majd felöntjük a tejjel, és forrás után még 3 percig főzzük. Ekkor levesszük a tűzről, belekeverj
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat jól kikeverjük a sóval, vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal, a sütőporral és a mézzel. A fehérjékből kemén
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A joghurtot keverjük el a cukorral, adjuk hozzá a lisztet, a sütőport és az olajat. Öntsük a tésztát kivajazott formába,
A leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, majd két darabra vágjuk, az egyik a tepsi méretével egyezzen, a másik pedig legyen nála jóval nagyobb. A nagyobb lappal ki
Ugrás a lap tetejére >>