A tojássárgákat 1 órán át kevergetjük a Rama margarinnal, a cukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzáadhatjuk a többi hozzávalót is. Az így kapott tészt
A vajat alaposan összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, az egész tojással, a tojássárgájákkal és a kétféle liszttel. A jól összedolgozott masszát
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
Fogunk egy tálat, és beletesszük a vajat, a cukrot, két tojássárgáját, a tejfölt, a szalalkálit és a citromhéjat. Az egészet jó alaposan összekeverjük, ma
A tojásfehérjéből kemény habot készítünk, majd elkeverjük a porcukorral és vaníliás cukorral. Ezt óvatosan összedolgozzuk a többi hozzávalóval (a Rama ma
Egy tálban verjük habosra a Rama margarint a porcukorral, majd egyenként adjuk hozzá a tojásokat. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a reszelt csokoládéval és
A tészta hozzávalóit alaposan összekeverjük. Az így kapott tésztát kinyújtjuk, kis négyzetekre vágjuk, és ezzel béleljük ki a kosárkaformákat. Száraz bor
A tésztát elharmadoljuk, mindegyik részből 25 cm-es négyzetet csinálunk, majd mindegyiket külön külön megsütjük. Mindhármat elfelezzük, majd a legalsóra te
Ugrás a lap tetejére >>