A langyos, cukros tejbe belerakjuk az élesztőt, majd egy kis idő után az összes többi hozzávalóval együtt egy tálban alaposan összekeverjük. Hagyjuk kelni egy
A hozzávalókból (kivéve a lekvár) gyúrjuk meg a tésztát, majd tegyük a hűtőbe egy időre. Nyújtsuk ki a tésztát, vágjuk négyszögekbe, tegyünk bele a lek
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd néhány órára hűtőbe tesszük. Ezután ízlés szerint kiszaggatjuk, megsütjük, és már kínálhatjuk is.
Egy tálban keverjük össze a tojássárgákat a sóval, a vaníliás cukorral, a sütőporral, a mézzel, a reszelt narancshéjjal és a tojásfehérjéből vert habbal
A Rama margarint felolvasztjuk, majd habosra keverjük a cukorral és egy kevés sóval. Hozzáadjuk a tojásokat, majd kis adagokban a sütőporos lisztet is belekeverj
A tésztát kinyújtjuk, négyszögekre daraboljuk, rájuk helyezzük a tölteléket, sarkaikat behajtjuk, tojással kenjük meg őket, majd megsütjük.
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, a vaníliás cukrot és a vizet, majd kisebb adagokban keverj
A lisztet összedolgozzuk a tojássárgájával, sóval, élesztővel, zsírral és tejföllel, majd állni hagyjuk. Utána kinyújtjuk, bekenjük a zsír 1/3 részével,
Ugrás a lap tetejére >>