Az almákat megmossuk, héját levágjuk, magházát eltávolítjuk, majd húsát lereszeljük. Utána víz nélkül megf?zzük. Amikor elf?tt a leve, üvegekbe merjük. A tetejére teszünk
Az almákat feldaraboljuk, a hibás részeket kivágjuk, majd a magokkal és a héjával együtt kevés vízben megf?zzük. Utána átpasszírozzuk. A cukorból a vízzel szirupot készít
Tegyük az almahéjat a forró vízbe és hagyjuk ázni. Ízesítsük mézzel és citromlével vagy tetszés szerint.
A hozzávalók 24 óráig összekeverve a h?t?ben állnak. Forrástól 15 percig f?zöm, majd elzárom és 4 dl ananászszörpöt öntök rá és egy pici tartósítószert.
Beüvegezem és d
A gyümölcsök csumáját félig levágjuk, majd annyi vizet öntünk hozzá, amennyi belepi. Egy kevés timsót adunk hozzá, majd 4-5 percig f?zzük. Utána hideg vízzel leöblítjük.
Vágjuk le az almák szárát 1 centi hosszúra és tisztítsuk meg szépen az alját. Tegyük a megmosott almákat üvegbe és öntsünk rá hideg szirupot, amiben egy liter vízhez egy
A gyümölcs magházát kiszedjük, majd a héját rajtahagyva egyforma vékony szeletekre vágjuk. Zsírpapírral bélelt süt?lemezen szétterítjük, és napra vagy langyos, nyitott sü
A gyümölcsöt nem magozzuk ki, csak a szárát szedjük le. Utána szétterítjük egy zsírpapírral bélelt süt?lemezen. Egy darab tüllel lefedjük, majd napra, vagy langyos süt?be
Ugrás a lap tetejére >>