A kakukkfüvet leöblítjük, leszárítjuk, majd összekötjük őket. A balzsamecetet az almalével, a befőzőcukorral és a kakukkfűvel egy lábosban felforraljuk. 4 percig bugyogva
A gyümölcsöt megmossuk, majd egy üveg aljára rakunk egy réteget. Két evőkanál cukrot hintünk rá, majd addig folytatjuk a rétegezést, amíg az üveg tele nem lesz. A tetejér
A gyümölcsöt megmossuk, majd üvegekbe tesszük. Az egyik üveget telemerjük vízzel, majd kiöntjük. Ezt a vízmennyiséget annyiszor számoljuk, ahány üveg van. A vízből a megf
A birsalmát meghámozzuk, kivágjuk a magházát, és felszeleteljük. A cukrot feloldjuk a vízben, majd felfőzzük a vaníliával. Amikor felforrt, annyi gyümölcsöt teszünk bele,
Mossuk meg a kiválogatott, hibátlan almákat és vékonyan hámozzuk meg őket. Szeletetjük fel, és szedjük ki a magházat. Főzzük puhára enyhén citromos vízben, és utána hűtsü
A birsalma héját levágjuk, magját kiszedjük, és felszeleteljük. A cukrot feloldjuk a mustban, majd megfőzzük benne a gyümölcsöt. Utána leszűrjük, és üvegekbe tesszük. A m
A mogyoróhagymát megtisztítjuk, majd kockára vágjuk. A birsalmákat áttöröljük, megmossuk, negyedekre vágjuk, majd a magházukat kivágjuk. A mangót meghámozzuk, szeletekre
Mossuk meg és daraboljuk fel az érett almákat, és főzzük őket puhára. Törjük át őket, ha már puhák, és főzzünk szirupot. A szirupba kerüljön minden kiló gyümölcsre 1,2 kg
Ugrás a lap tetejére >>