Az epret megtisztítjuk, és megmossuk. Rálocsoljuk a citromlevet, és 60 percig állni hagyjuk. A cukorból és vízb?l szirupot készítünk, lehabozzuk, majd beleforgatjuk az ep
A epret és a sárgabarackot megmossuk, a sárgabarackot kimagozzuk. Az epret a sárgabarackkal, a citromlével és a zselésít?cukorral elpépesítjük.
A gyümölcspépet egy lábo
Az epret megmossuk, kicsumázzuk. A nagyobb szemeket félbevágjuk. Az epret összekeverjük a cukorral és a citromlével, és legalább 12 óra hosszat lefedve pihentetjük.
A ho
Megmossuk és megszúrkáljuk a nem túl érett, de nem is éretlen fügéket. Ecetes vízbe helyezzük ?ket, és ebben f?zzük addig, míg kell?en puha nem lesz. Eután leh?tjük, és ü
Hibátlan, friss gyümölcsöket megmossuk, majd leforrázzuk. Utána gyorsan leh?tjük és egy el?re kimosott üvegbe rakjuk ?ket, de nem szabad összenyomódniuk. Forralt, szalici
A fügét felaprítjuk, majd kétliteres bef?ttes üvegbe tesszük. Hozzáadjuk az összemorzsolt éleszt?t vagy a sört, és a vízb?l és cukorból f?zött, kih?tött szirupot. Papírt
A fügét vágjuk apróra, tegyük egy kétliteres üvegbe, és morzsoljuk rá az éleszt?t. A cukrot forraljuk fel 1 liter vízben, majd amikor kih?lt öntsük a fügére. Kössük le az
A zöldf?szereket megmossuk, leszárítjuk, majd a többi hozzávalóval együtt egy másfél literes üvegbe tesszük. Feltöltjük ecettel, lezárjuk, és meleg helyre állítjuk 2-3 hé
Ugrás a lap tetejére >>