A bork?savat felf?zzük a vízben, majd megvárjuk, amíg kih?l. A megtisztított eperre öntjük, lefedjük, és másnapig állni hagyjuk. Utána tüllzacskóba tesszük, felakasztjuk,
Az epret és a málnát kiválogatjuk, megmossuk, majd az epret felkockázzuk. Az eperb?l 4 dkg-ot, a málnából pedig 2,5 dkg-ot leturmixolunk, egy lábosba tesszük, majd a mara
Az epret és a ribizlit megtisztítjuk, majd az epret felkockázzuk. Mindkét gyümölcs felét leturmixolunk, majd a maradék gyümölcsökkel és a bef?z?cukorral együtt egy lábosb
Az eperszemeket lecsumázzuk. Langyos vízben jól megmossuk. Sz?r?kanálon lecsepegtetjük és nagyméret? lábosban soronként megszórjuk kristálycukorral és lefedjük. Egy óra m
Alaposan mossuk át többször is az epret. Szórjuk f?z?edénybe és szórjunk minden kiló gyümölcsre 80 dkg cukrot. Hagyjuk állni egy órán át, így levet fog ereszteni. Utána f
Tisztítsuk meg az epret, folyó víz alatt öblítsük át és csöpögtessük le.
A cukorhoz keverjük hozzá a vizet és takarékon f?zzük fel. Ezután tegyük bele az epret, pároljuk
Az epret megmossuk, kicsumázzuk. Összekeverjük a citromlével és lábosban elpépesítjük. Elkeverjük benne a bef?z?cukrot. A virágszirmokat a szárról lecsipkedjük.
A lábost
Az epret megmossuk, kicsumázzuk. Elpépesítjük a citromlével és elkeverjük benne a bef?z?cukrot. A földicseresznyét kibontjuk küls? száraz burokleveleib?l, majd megmossuk.
Ugrás a lap tetejére >>