A borkősavat felfőzzük a vízben, majd megvárjuk, amíg kihűl. A megtisztított eperre öntjük, lefedjük, és másnapig állni hagyjuk. Utána tüllzacskóba tessz
Az epret és a málnát kiválogatjuk, megmossuk, majd az epret felkockázzuk. Az eperből 4 dkg-ot, a málnából pedig 2,5 dkg-ot leturmixolunk, egy lábosba tesszük,
Az epret és a ribizlit megtisztítjuk, majd az epret felkockázzuk. Mindkét gyümölcs felét leturmixolunk, majd a maradék gyümölcsökkel és a befőzőcukorral egy
Az eperszemeket lecsumázzuk. Langyos vízben jól megmossuk. Szűrőkanálon lecsepegtetjük és nagyméretű lábosban soronként megszórjuk kristálycukorral és lefe
Alaposan mossuk át többször is az epret. Szórjuk főzőedénybe és szórjunk minden kiló gyümölcsre 80 dkg cukrot. Hagyjuk állni egy órán át, így levet fog e
Az epret megmossuk, kicsumázzuk. Összekeverjük a citromlével és lábosban elpépesítjük. Elkeverjük benne a befőzőcukrot. A virágszirmokat a szárról lecsipke
Az epret megmossuk, kicsumázzuk. Elpépesítjük a citromlével és elkeverjük benne a befőzőcukrot. A földicseresznyét kibontjuk külső száraz burokleveleiből,
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom