Csumázzuk ki az epret, majd mossuk meg a málnával együtt. Nyeles lábosban 10 percig főzzük őket. Egyik felét passzírozzuk át, a másik felét tegyük félre. A pépet tegyük v
A cseresznyét megmossuk és kimagozzuk. Törjünk fel néhány magot és tegyük textilzsákba.
Egy edényben összekeverjük a fehérbort a cukorral, és lassú tűzön addig melegítj
Egy citrom héját reszeljük le, majd mind a kettő levét facsarjuk ki. Vágjuk félbe a mangókat, magozzuk ki, és kanalazzuk ki a húsát. Tegyük egy edénybe a mangót a citroml
Mossuk meg a hibátlan meggyeket, és szátalanítsuk őket. Tegyük őket előre kimosott üvegekbe. Készítsünk cukroszirupot, amelyben egy liter vízhez adjunk 70 dkg cukrot. Ezz
Hibátlan, friss gyümölcsöket megmossuk, majd leforrázzuk. Utána gyorsan lehűtjük és egy előre kimosott üvegbe rakjuk őket, de nem szabad összenyomódniuk. Forralt, szalici
A gyümölcsöt megmossuk, leszárazzuk és kimagozzuk. Összekeverünk egy kiló cukrot egy evőkanál szalicillel, 1 deci rummal és egy darab fahéjjal. Hozzáadjuk a gyümölcshöz,
A barackokat vágjuk félbe, és magozzuk ki. A hozzávalókat keverjük össze, és pároljuk meg benne a sárgabarackokat. Krémsajttal kínáljuk.
Előkészület: 10 perc.
Főzési id
Dörzsöljük meg a birsalmát, és mossuk meg. Hámozzuk meg és vágjuk negyedekre, magozzuk ki, és vágjuk fel gerezdekre, majd tegyük egy tálba és öntsük bele citromlevet és v
Ugrás a lap tetejére >>