Vágjuk le az almák szárát 1 centi hosszúra és tisztítsuk meg szépen az alját. Tegyük a megmosott almákat üvegbe és öntsünk rá hideg szirupot, amiben egy l
Mossuk meg a kiválogatott, hibátlan almákat és vékonyan hámozzuk meg őket. Szeletetjük fel, és szedjük ki a magházat. Főzzük puhára enyhén citromos vízben
A körtét hámozzuk meg, és hagyjuk egészben. A hozzávalókat keverjük össze, tegyük fel benne főni a köréket, és pároljuk 30 percig.
Előkészület: 10 perc
Hiba-, és sérülésmentes cseresznyéket válogassunk ki. Vegyük le a szárát, alaposan mossuk meg. Készítsünk szirupot, adjunk literenkénti vízhez 40 dkg cukrot
A gyümölcsöt megmossuk, leszárazzuk és kimagozzuk. Összekeverünk egy kiló cukrot egy evőkanál szalicillel, 1 deci rummal és egy darab fahéjjal. Hozzáadjuk a
Annyi cukrot, amennyi az eper, főzzünk össze egy kevés vízzel, egy feldarabolt citrommal és némi vaníliával. Az epret mossuk meg, és forrázzuk le enyhén ecete
Megmossuk és megszúrkáljuk a nem túl érett, de nem is éretlen fügéket. Ecetes vízbe helyezzük őket, és ebben főzzük addig, míg kellően puha nem lesz. Eut
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom