A gyümölcsöket meghámozzuk, felszeleteljük, majd egy tálba tesszük. A bort, a sherryt, 2,5 deci vizet és a cukrot egy lábosba tesszük, kb. 5 percig f?zzük, majd több adag
Hibátlan, friss gyümölcsöket megmossuk, majd leforrázzuk. Utána gyorsan leh?tjük és egy el?re kimosott üvegbe rakjuk ?ket, de nem szabad összenyomódniuk. Forralt, szalici
Tegyük a vízbe a vaníliarudat, és pároljuk meg benne a barackokat. Sz?rjük le ?ket. A megmaradt lébe tegyük bele a málnát, a cukrot, és tegyük vissza a barackokat. Turmix
A fagyasztott gyümölcsöket olvasszuk ki, a frisseket mossuk meg, magozzuk ki, távolítsuk el a szárukat. A fekete ribizli és a piros ribizli felét turmixoljuk össze. Öntsü
A rebarbarát pucoljuk meg, jól öblítsük át és szeleteljük fel. Ezután b?ségesen engedjük fel vízzel és dolgozzuk hozzá a citrom levét, a porcukrot és a félbe vágott vaní
Megmossuk, meghámozzuk és lereszekjük az almát. Feloldunk egy deci rumban egy kanálnyi szalicilt, és 2 kiló cukorból meg vízb?l s?r? szirupot f?zünk. Az almára öntjük a r
Válogassunk ki hibamentes, félig érett ringlókat. Forraljunk enyhén ecetes vízet, és szórjunk bele egy kis szódabikarbónát. Szurkáljuk meg t?vel a ringlókat, és tegyük be
Hibátlan, friss gyümölcsöket megmossuk, majd leforrázzuk. Utána gyorsan leh?tjük és egy el?re kimosott üvegbe rakjuk ?ket, de nem szabad összenyomódniuk. Forralt, szalici
Ugrás a lap tetejére >>