A gyümölcsöket meghámozzuk, felszeleteljük, majd egy tálba tesszük. A bort, a sherryt, 2,5 deci vizet és a cukrot egy lábosba tesszük, kb. 5 percig főzzük, ma
Hibátlan, friss gyümölcsöket megmossuk, majd leforrázzuk. Utána gyorsan lehűtjük és egy előre kimosott üvegbe rakjuk őket, de nem szabad összenyomódniuk. Fo
Tegyük a vízbe a vaníliarudat, és pároljuk meg benne a barackokat. Szűrjük le őket. A megmaradt lébe tegyük bele a málnát, a cukrot, és tegyük vissza a bara
A fagyasztott gyümölcsöket olvasszuk ki, a frisseket mossuk meg, magozzuk ki, távolítsuk el a szárukat. A fekete ribizli és a piros ribizli felét turmixoljuk öss
A rebarbarát pucoljuk meg, jól öblítsük át és szeleteljük fel. Ezután bőségesen engedjük fel vízzel és dolgozzuk hozzá a citrom levét, a porcukrot és a
Megmossuk, meghámozzuk és lereszekjük az almát. Feloldunk egy deci rumban egy kanálnyi szalicilt, és 2 kiló cukorból meg vízből sűrű szirupot főzünk. Az alm
Válogassunk ki hibamentes, félig érett ringlókat. Forraljunk enyhén ecetes vízet, és szórjunk bele egy kis szódabikarbónát. Szurkáljuk meg tűvel a ringlókat
Hibátlan, friss gyümölcsöket megmossuk, majd leforrázzuk. Utána gyorsan lehűtjük és egy előre kimosott üvegbe rakjuk őket, de nem szabad összenyomódniuk. Fo
Ugrás a lap tetejére >>