Az ?szibarackot megmossuk, kimagozzuk. A gyümölcshúst a citromlével és a mézzel elpépesítjük. Hozzáadjuk a dzsemfixet, és felforraljuk.
Addig f?zzük, amíg kocsonyásodni
A mirabellát és a sárgabarackot megmossuk. A mirabellát 2 dl vízben feltesszük f?ni, és fed? alatt felforraljuk. 15 percig f?zzük, míg a gyümölcs kireped. A barackot kima
A narancsok sárga héját levágjuk, és felkockázzuk. A narancsgerezdekr?l lehúzzuk a fehér héjat, a gerezdeket pedig felkockázzuk. Az almát meghámozzuk, és feldaraboljuk.
A zselatint vágjuk kisebb darabokra, majd áztassuk be hideg vízbe. Hámozzuk meg a narancsokat, és távolítsuk el a fehér részeket. Szedjük gerezdekre, és magozzuk ki. Szór
Az ?szibarackot kimagozzuk. A gyümölcsöt apróra vágjuk. A vaníliarudat hegyes késsel hosszában félbevágjuk, a belsejét kikaparjuk. Héját és belsejét a citromlével együtt
A sárgabarackot vízbe áztatjuk, majd egy éjszakát állni hagyjuk. Utána hozzáadjuk a szilvát és a mazsolát. A gyömbért felaprítjuk, majd a cukorral együtt gyümölcsökhöz ke
A süt?t 250 fokra állítjuk. A paradicsomot keresztben felvágjuk. A vágott felükkel felfelé egymás mellé tepsibe tesszük, sóval megszórjuk. A süt?ben középmagasságra helye
A rebarbaraszárak mindkét végét levágjuk. Megmossuk, 2 cm-es darabokra vágjuk, és forró vízzel 2 percig blansírozzuk. Lesz?rjük, és 1 dl vízben fed? alatt puhára pároljuk
Ugrás a lap tetejére >>