Az epret megmossuk, kicsumázzuk. A mennyiség felét elpépesítjük a citromlével, másik felét apróra vágjuk. A babkávét 1 vagy 2 teafilterbe tesszük, a filter száját elkötjü
A sárgabarackot megmossuk, kimagozzuk. Hozzákeverjük a cukrot. A citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A reszelt citromhéjat, a citromlevet, a római köményt és a p
Mossuk és tisztítsuk meg a málnát, majd törjük le. Adjuk hozzá a cukrot és folyamatos kevergetés mellett f?zzük. Ha hab keletkezne, szedjük le róla. Ha kicseppentünk bel?
A citromf?levelet leöblítjük, leszárítjuk, a levélkéket letépkedjük. A málnát a citromf?levéllel, a citromlével és a cukorral robotgépben 10 percig keverjük, hogy a gyümö
Keverjük össze a hozzávalókat, és f?zzük 20 percig.
El?készület: 10 perc.
F?zési id?: 20 perc.
A meggyet megmossuk, kimagozzuk. Kimérünk bel?le 1,4 kg-ot, és nagyobb lábosban felforraljuk. Ahogy felforrt, lehúzzuk a t?zr?l, és elkeverjük benne a bef?z?cukrot. Áttöl
Mosszuk meg és magozzuk ki a meggyet. Tegyük fel f?ni a meggyte és rajnujk rá egy id? után kilónként 80 dkg cukrot. amikor már elég s?r?, töltsük el?melegített üvegekbe,
Az egrest megmossuk, és 2,5 dl vízbe feltesszük f?ni. 15 percig takarékon f?zzük, míg a szemek fel nem repednek. Átpasszírozzuk és kih?tjük.
A menta leveleit lecsipkedj
Ugrás a lap tetejére >>