Az epret megmossuk, kicsumázzuk. A mennyiség felét elpépesítjük a citromlével, másik felét apróra vágjuk. A babkávét 1 vagy 2 teafilterbe tesszük, a filter
A sárgabarackot megmossuk, kimagozzuk. Hozzákeverjük a cukrot. A citrom héját lereszeljük, levét kifacsarjuk. A reszelt citromhéjat, a citromlevet, a római köm
Mossuk és tisztítsuk meg a málnát, majd törjük le. Adjuk hozzá a cukrot és folyamatos kevergetés mellett főzzük. Ha hab keletkezne, szedjük le róla. Ha kicse
A citromfűlevelet leöblítjük, leszárítjuk, a levélkéket letépkedjük. A málnát a citromfűlevéllel, a citromlével és a cukorral robotgépben 10 percig kever
A meggyet megmossuk, kimagozzuk. Kimérünk belőle 1,4 kg-ot, és nagyobb lábosban felforraljuk. Ahogy felforrt, lehúzzuk a tűzről, és elkeverjük benne a befőzőc
Mosszuk meg és magozzuk ki a meggyet. Tegyük fel főni a meggyte és rajnujk rá egy idő után kilónként 80 dkg cukrot. amikor már elég sűrű, töltsük előmeleg
Az egrest megmossuk, és 2,5 dl vízbe feltesszük főni. 15 percig takarékon főzzük, míg a szemek fel nem repednek. Átpasszírozzuk és kihűtjük.
A menta levele
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom