A ribiszkét megmossuk, a szárvégeket lecsipkedjük. A fodormentát leöblítjük, leszárítjuk, majd finomra vágjuk. A ribiszkét, mentát, citromlevet, barna cukrot és a lik?rt
Szedjük le a szárról a szemeket, mossuk meg és engedjük fel 2 deci vízzel. F?zzük fel és pároljuk takarékon 10 percen át, közben folyamatosan keverjük. Ezután passzírozzu
A epret és a sárgabarackot megmossuk, a sárgabarackot kimagozzuk. Az epret a sárgabarackkal, a citromlével és a zselésít?cukorral elpépesítjük.
A gyümölcspépet egy lábo
Az epret megmossuk, kicsumázzuk. A nagyobb szemeket félbevágjuk. Az epret összekeverjük a cukorral és a citromlével, és legalább 12 óra hosszat lefedve pihentetjük.
A ho
A görögdinnyét kivágjuk a héjából, kimérünk bel?le 90 dkg-ot, nagyobb darabokra felaprítjuk, kever?gépbe tesszük. Hozzáadjuk a lime- és narancslevet. Rövid ideig pépesítj
A hagymát megtisztítjuk, a süt?tököt meghámozzuk, négyfelé vágjuk, a magokat eltávolítjuk. 5 mm-es kockára vágjuk ?ket. A gyömbért meghámozzuk, a fokhagymát összevágjuk,
Alaposan mossuk át többször is a barackot és magtalanítsuk. Tegyük f?z?edénybe és szórjunk minden kiló gyümölcsre 60 dkg cukrot. Hagyjuk állni egy órán át, így levet fog
Mozsárban zúzzuk össze a magokat, és adjuk a málnához. Tegyük az egészet egy lábosba, adjuk hozzá a cukrot, és f?zzük 20 percig. Töltsük üvegekbe.
El?készület: 15 perc.
Ugrás a lap tetejére >>