Egy tálban a cukros tojássárgájához keverjük a burgonyát, a lisztet, a vajat, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Az egészet egy kivajazott tepsibe tesszük, majd
Pesto:
75 g bazsalikomlevél, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek. feny?mag, 2 ek. frissen reszelt parmezán sajt, egy csipet kristálycukor, 75 ml extra sz?z olívaolaj, só és frissen
F?zzük meg a tésztát. Sz?rjük le és locsoljuk meg szezámolajjal. Wokban forrósítsuk fel a chiliolajat, majd dinszteljük meg benne a fokhagymát, újhagymát és a gombát.
Ad
A spárgát rügyeivel felfelé lábosba állítjuk, felöntjük vízzel, majd sózzuk, a citrommal ízesítjük, és így készre f?zzük. Eközben a vajból és lisztb?l készült rántást tej
A lencsét és a búzát éjszakára beáztatjuk. Utána 1 napig csíráztatjuk, majd leöblítjük.
A ghít felforrósítjuk a wokban, megfuttatjuk rajta a felszeletelt hagymát és a fe
A brokkolit szétszedjük, megf?zzük, vajjal bélelt tepsibe rakjuk, leöntjük a mártással, megszórjuk a sajttal, a maradék vajat a tetejére tesszük, és arany barnára sütjük.
A krumplit pucoljuk meg, vágjuk karikákra, öblítsük át folyó víz alatt és csöpögtessük le. A fokhagymával és a vajjal kenjünk be egy süt?tálat és halmozzuk bele a burgony
Pucoljuk meg a krumplit, vágjuk karikákra, öblítsük át folyó víz alatt és csöpögtessük le. Egy tepsit kenjünk ki a fokhagymával és a vajjal, majd tegyünk egy sor krumplit
Ugrás a lap tetejére >>