A húst megmossuk, majd lehúzzuk róla a hártyát. Sózzuk, borsozzuk, és vajon mgpirítjuk. Hozzáöntjük a vad-alaplevet, majd felkockázzuk a szalonnát és a hús
A gerinccsontot négy részre vágjuk, és leforrázzuk. Utána 2 l forró vízben főzni kezdjük. A hagymát félbevágjuk, majd a fokhagymával és borssal együtt fű
A bort dolgozzuk össze a konyakkal, az összevágott hagymákkal, a felszeletelt répával, a zellerággal és fűszerezzük a szemes borssal, a szegfűszeggel, a borók
A húst bepácoljuk, majd a fűszerekkel ízesítjük. Utána roston megsütjük, közben többször megfordítjuk, és meglocsoljuk.
A főtt burgonyát, paprikát és
A húst bepácoljuk, majd leöntjük a páclé, alaplé, rum és bor keverékével. A sonkát vékonyan felszeleteljük, és a hús mellé tesszük. Fedő alatt egy órá
A felaprózott hagymát megpirítjuk olajban, majd beletesszük a felszeletelt répát, gyökeret, és a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel, borókab
A húst dörzsöljük be hagymával, sóval, és tegyük lábosba. Öntsük rá a bort, és annyi vizet, hogy ellepje. Tegyük mellé a felvágott zöldségeket, és lass
A húst felkockázzuk, majd vajat forrósítunk, és megpirítjuk rajta. Hozzáöntjük a bor felét, és hozzáadjuk a fűszereket.
A hagymát felaprítjuk és a paradi
Ugrás a lap tetejére >>