A húst megmossuk, majd lehúzzuk róla a hártyát. Sózzuk, borsozzuk, és vajon mgpirítjuk. Hozzáöntjük a vad-alaplevet, majd felkockázzuk a szalonnát és a húshoz adjuk. 50 p
A gerinccsontot négy részre vágjuk, és leforrázzuk. Utána 2 l forró vízben f?zni kezdjük. A hagymát félbevágjuk, majd a fokhagymával és borssal együtt f?szerzacskóba kötj
A bort dolgozzuk össze a konyakkal, az összevágott hagymákkal, a felszeletelt répával, a zellerággal és f?szerezzük a szemes borssal, a szegf?szeggel, a borókabogyóval és
A húst bepácoljuk, majd a f?szerekkel ízesítjük. Utána roston megsütjük, közben többször megfordítjuk, és meglocsoljuk.
A f?tt burgonyát, paprikát és cukkinit feldarabo
A húst bepácoljuk, majd leöntjük a páclé, alaplé, rum és bor keverékével. A sonkát vékonyan felszeleteljük, és a hús mellé tesszük. Fed? alatt egy órát f?zzük.
A maradék
A felaprózott hagymát megpirítjuk olajban, majd beletesszük a felszeletelt répát, gyökeret, és a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk, a kakukkf?vel, borókabogyóval, nara
A húst dörzsöljük be hagymával, sóval, és tegyük lábosba. Öntsük rá a bort, és annyi vizet, hogy ellepje. Tegyük mellé a felvágott zöldségeket, és lassan forraljuk. Amiko
A húst felkockázzuk, majd vajat forrósítunk, és megpirítjuk rajta. Hozzáöntjük a bor felét, és hozzáadjuk a f?szereket.
A hagymát felaprítjuk és a paradicsompürével együ
Ugrás a lap tetejére >>