A húst a fűszerekbe és a zselébe forgatjuk, majd a zsíron mindkét oldalát 4-4 percig sütjük. A pecsenyelében megpirítjuk a felszeletelt hagymát, majd felöntjük a borral,
A húst sózzuk, borsozzuk, a rozmaringgal és a borókabogyóval ízesítjük, majd az olajban mindkét felét 5-5 percig sütjük. Ezután a zsiradékban megpirítjuk a felszeletelt h
A karajt kicsontozzuk, a húst felszeleteljük. Sóval, borssal ízesítjük, majd roston megsütjük.
A burgonyát megfőzzük, karikákra vágjuk, és rostélyon megsütjük.
A kápo
Keverjük össze a töltelék hozzávalóit. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Töltsük a tölteléket a húsba, majd kötözzük össze. Tegyük tepsibe, tegyük mellé a hagymát, öntsük
A feldarabolt barackra folyatjuk a pálinkát, majd félretesszük. A húst borsozzuk, sózzuk majd a vajas olajas keverékben mindkét felét megpirítjuk. Ezután félretesszük, he
A húst kicsontozzuk, majd a joghurtban pácoljuk egy napig. Ezután a csontokat zsíron megpirítjuk, majd egy tepsibe tesszük a feldarabolt zellerrel és petrezselyemmel együ
A húst kicsontozzuk, majd a csontokat a zöldségekkel negyed órát pirítjuk az olajban. Ezután felöntjük a borral, a fűszereket rászórjuk, és további negyed órát főzzük. Ek
A zöldségeket és a vöröshagymát karikára vágjuk, és a fokhagymát összezúzzuk. A szalonnát felszeleteljük és megsütjük. A vaddisznóhúst sóval, borssal bedörzsöljük és forr
Ugrás a lap tetejére >>