A húst bepácoljuk, majd felcsavarjuk, megkötjük, és a vízzel elkevert páclében f?zni kezdjük. Belekeverjük a bort, hozzáadjuk a f?szereket, az összezúzott borókabogyót, a
Egy lábosba tesszük a felaprózott leveszöldséget, a negyedelt hagymát, a babérlevelet, a borsot, a lestyánt, majd 2/3-ig megtöltjük vízzel, és így felforraljuk. Ebbe tess
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfonnyasztjuk. A húst finomra daráljuk, hozzáadjuk a hagymához, és jól megpirítjuk. Lisztet hintünk rá, majd felöntjük az alaplé
A sz?zpecsenyét és a szalonnát finomra daráljuk, belekeverjük a tojást, a tejszínt, és megf?szerezzük. A gombát felaprítjuk, vajon megpároljuk, majd a húshoz adjuk.
A ka
A húst finomra daráljuk, összekeverjük a tojásokkal, a besamellel és a f?szerekkel. Alufóliára terítjük, majd rúd alakúra formázzuk. Süt?ben 40 percig sütjük.
Hidegen, f
A húst félig megf?zzük, majd hozzáadjuk a f?szereket, zöldségeket, bort, és készre f?zzük. Tálaláskor tormával, feny?maggal, és csipkebogyó lekvárral ízesítjük.
A hús belsejét fokhagymával bedörzsöljük, sózzuk, borsozzuk, felgöngyöljük, majd megkötjük, és éjszakára h?t?be tesszük. Másnap a csontot, a babérlevelet, a nyelvet és a
A vaddisznószeleteket 3 napra mustáros, olajos pácba teszed. Sütésnél zsírban egy kis kérget csinálsz neki, majd egy másik lábosban sóval, borssal, kakukkf?vel, borókabog
Ugrás a lap tetejére >>