A húst bepácoljuk, majd felcsavarjuk, megkötjük, és a vízzel elkevert páclében főzni kezdjük. Belekeverjük a bort, hozzáadjuk a fűszereket, az összezúzott
Egy lábosba tesszük a felaprózott leveszöldséget, a negyedelt hagymát, a babérlevelet, a borsot, a lestyánt, majd 2/3-ig megtöltjük vízzel, és így felforralj
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megfonnyasztjuk. A húst finomra daráljuk, hozzáadjuk a hagymához, és jól megpirítjuk. Lisztet hintünk rá, majd felönt
A szűzpecsenyét és a szalonnát finomra daráljuk, belekeverjük a tojást, a tejszínt, és megfűszerezzük. A gombát felaprítjuk, vajon megpároljuk, majd a húsh
A húst finomra daráljuk, összekeverjük a tojásokkal, a besamellel és a fűszerekkel. Alufóliára terítjük, majd rúd alakúra formázzuk. Sütőben 40 percig sü
A húst félig megfőzzük, majd hozzáadjuk a fűszereket, zöldségeket, bort, és készre főzzük. Tálaláskor tormával, fenyőmaggal, és csipkebogyó lekvárral
A hús belsejét fokhagymával bedörzsöljük, sózzuk, borsozzuk, felgöngyöljük, majd megkötjük, és éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a csontot, a babérleve
A vaddisznószeleteket 3 napra mustáros, olajos pácba teszed. Sütésnél zsírban egy kis kérget csinálsz neki, majd egy másik lábosban sóval, borssal, kakukkfűv
Ugrás a lap tetejére >>