A húst finomra daráljuk. Az aszalt gyümölcsöket felkockázzuk, majd összedolgozzuk a többi hozzávalóval. ?zgerincformába simítjuk, és 40 perc alatt megsütjük.
Felszeletel
A húst sózzuk, borsozzuk, majd egy tepsiben vajat forrósítunk, és belerakjuk a combokat. A hagymát felkockázzuk, majd a kelbimbóval együtt a hús mellé rendezzük. F?szerez
A kacsák b?rét bevágjuk, olajban 4-5 percig pirítjuk, majd tepsibe tesszük ?ket. A megmaradt zsiradék nagy részét kiszedjük a serpeny?b?l, a maradékban pedig megpirítjuk
A húst bepácoljuk, majd kés hegyével felnyitjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Töltelék készítése: A tésztát kif?zzük. A káposztát finomra reszeljük, egy serpeny?ben cukrot karam
A felkockázott májat és a zsályát 3 percig olajban pirítjuk, majd még 5 percig állni hagyjuk a kikapcsolt t?zhelyen. Ezután a felét felcsíkozzuk, a maradékhoz pedig hozzá
Az olajat elkeverjük a mézzel, sóval, borssal és a grillf?szerrel, majd ebben a keverékben 3 napig pácoljuk a húst.
Utána 3 ev?kanálnyi páclevet felforrósítunk, és megsü
A gerincet megtisztítjuk, felszeleteljük, kikloffoljuk kissé, majd két órára tejbe áztatjuk. Ezután szárazra töröljük, sózzuk, majd bepanírozzuk. Forró olajban készre süt
A kacsát megtisztítjuk, majd alaposan megmossuk. A mellét felvágjuk, és kiszedjük a mellcsontját. Sózzuk, és borsozzuk.
A sertéscombot finomra daráljuk, majd hozzáadjuk
Ugrás a lap tetejére >>