A struccot érmékre felvágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban el?pirítjuk, és el?melegített süt?ben 10 percet sütjük ?ket. Eközben a felkarikázott krumplit is megsütjük,
A szárnyasokat megtisztítjuk, és a bels?ségeit, libamájat feldaraboljuk. A szalonnát, hagymát vajban megpirítjuk, megf?szerezzük, beleütjük a tojás sárgákat, és megtöltjü
A felkockázott májat és hagymát a szardellával ledaráljuk, majd hozzákeverjük a felcsíkozott szalonnát, a vajjal és tejszínnel elkevert lisztet és a tojást. Sózzuk, borso
Megtisztítjuk a szárnyasokat, besózzuk, bemajorannázzuk, és köréjük csavarjuk a szalonna szeleteket, végül megsütjük a zsírban.
A felaprózott hagymát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Miután a hús is megpirult sózzuk, a tárkonnyal megszórjuk, és lefedve 30 percig párolju
A madarat megmossuk, majd hideg vízben f?zni kezdjük. A zöldségeket feldaraboljuk, és beletesszük a levesbe. A hagymát a borssal együtt f?szerzacskóba kötjük, és beletess
A megtisztított kacsát megf?szerezzük, zsírral bélelt tepsibe rakjuk a feldarabolt zöldségekkel, szalonnával együtt és negyed órán keresztül sütjük. A combokat, melle hús
A fácánokat megtisztítjuk, megf?szerezzük, a szalonnával megt?zdeljük, és zsírozott tepsiben megsütjük.
Ugrás a lap tetejére >>