A felmelegített borba szórjuk a zselatint, elkeverjük, majd 3 órára h?t?be tesszük. A melleket 3-4 percig olajban sütjük, sózzuk, felszeleteljük, majd a borsot is rászórj
A húst felcsíkozzuk, a gombát felaprózzuk, és összekeverjük a zöldségekkel és az újhagymával. A húst 3-4 percig vajon sütjük, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a zöldség
A melleket sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalukat 8-8 percig olajban sütjük. A pecsenyelevet összekeverjük a borral, felforraljuk, majd hozzáöntjük a narancslevet és a
A húst sózzuk, borsozzuk, majd a vajas-olajas keverékben mindkét odalát 2-3 percig sütjük, és félretesszük. Helyére a felaprózott hagymát tesszük, majd amikor üvegesre pá
A húst bepácoljuk, majd bef?szerezzük, és megsütjük. Amikor kih?lt felcsíkozzuk. A paprikát, hagymát és a paradicsomot felszeleteljük, az uborkát felkockázzuk, majd össze
A hagymát félbevágjuk, majd a fokhagymával és a hússal együtt tepsibe tesszük. Megf?szerezzük, rálocsoljuk az olajat, majd 40 percig sütjük.
A káposztát megpároljuk, ma
A húst hideg vízben f?zni kezdjük. A zöldséget feldaraboljuk, és a húshoz adjuk. Megf?szerezzük, és 60 percig alacsony fokozaton f?zzük. Amikor már majdnem kész, hozzáadj
A húst és a májat megsütjük, majd amikor kih?lt, finomra daráljuk.
Felforralunk 3 dl vizet, megf?szerezzük. Belekeverjük a zselatint, majd folytonos keverés mellett negy
Ugrás a lap tetejére >>