A húst és a paprikát felcsíkozzuk, a szalonná és a hagymákat felkockázzuk. Olajon megpirítjuk a hagymákat, majd hozzáadjuk a szalonnát és a paprikát. A felaprózott petrez
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megsütjük rajta a kockákra vágott húst, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát és fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, a kaku
A hagymákat felaprózzuk, vajon megpirítjuk, majd a darált húshoz keverjük a borral, az áfonyával, a f?szerekkel, a tojással és a sóval együtt. Az egészet a kelkáposzta le
A megtisztított kacsát sózzuk, borsozzuk, lelocsoljuk olajjal, és sütni kezdjük. 30 percig sütjük, közben megfordítjuk, és többször meglocsoljuk.
A hagymát felaprítjuk,
Egy lábosba tesszük a kacsát, a borsot és a feldarabolt zöldségeket, majd felöntjük sós vízzel, és kb. 50 percig így f?zzük. Ezután félbevágjuk a húst, sózzuk, borsozzuk,
A madarat bepácoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, és bazsalikommal ízesítjük. Beborítjuk a szalonnával, majd 40 percig sütjük. Közben többször meglocsoljuk. Utána szeletekre
A kacsát sózzuk, borsozzuk, majd a zsályával és a citromleves borókabogyóval is bedörzsöljük. Ezután a szalonnába tekerjük, majd a vajban közepes fokozaton egy órát sütjü
A combokat bef?szerezzük, majd olajat hevítünk, és el?sütjük benne. A zöldségeket felkarikázzuk, majd a hús mellett megpirítjuk. A húst kiszedjük, a zöldségeket meghintjü
Ugrás a lap tetejére >>