A húst a hentesnél daraboltassuk fel. Ezután fűszerezzük
sóval, valamint
borssal és a felhevített olajban negyed óra alatt mindkét oldalát süssük meg. Dolgozzuk hozzá az összevágott
hagymát és a
zellert, a felkockázott répát és a bort. Pároljuk 5 percig, majd tegyük bele a zúzott
fokhagymát, a zöldfűszert, a levest és a felkockázott
paradicsomot. Ízlés szerint
sóval és
borssal fűszerezzük. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 1,5 órán át pároljuk.
Közben készítsük el a gremolata-t. Dolgozzuk össze a zúzott
fokhagymát, a felaprított
petrezselyemzöldet, valamint a reszelt
citrom és
narancs héjat. Ha a hús puha keverjük bele és már tálalhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>